Η Εταιρία μας

autoland-about-1

AUTOLAND - Δ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ – Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε..

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο εμπόριο αυτοκινήτων τα τελευταία 45 χρόνια και από το 2014 είναι μέλος του επίσημου δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault-Dacia. Αυτή η πορεία συνεχίζεται με επιτυχία και ανοδική πορεία των πωλήσεων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και υπηρεσιών after sales όπως service, φανοποιεία και ασφάλεια, έως και σήμερα. Επιβραβεύοντας τις προσπάθειές μας όλα αυτά τα χρόνια, το 2002 επεκταθήκαμε στις ιδιόκητες εγκαταστάσεις μας, στη Νέα Περιφεριακή Οδό Βέροιας-Νάουσας στον νομό Ημαθίας.


Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας και θα ικανοποιήσουμε κάθε σας προσδοκία τόσο στις πωλήσεις καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων όσο και στη συντήρηση και την επισκευή τους από το άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας.
Βασική αρχή της εταιρίας μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη πριν και μετά την πώληση του αυτοκινήτου, βασιζόμενοι στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση που μπορούμε να του παρέχουμε με απόλυτο σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του.

autoland-about-2
Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close